Ervaringen


Margret (51 jaar)
Omdat mijn lichaam pijnlijk aanvoelt en ik vaak migraine heb, ben ik naar Alice gegaan voor voetreflexmassage. Ik ben nu zes keer geweest en het maakt iedere keer veel los. Mijn voeten lijken heel gevoelig en Alice past haar massage daar goed op aan. Ze ‘zoekt’ waar ik baat bij heb. Het voelt voor mij alsof het weer gaat stromen. Alle keren was het ook totale ontspanning  en kom ik heel relaxt uit de massage. Heerlijk! Zeker belangrijk is de hartelijkheid van Alice. Alice stelt je als vanzelf op je gemak en persoonlijk vind ik het prettig dat ze uitleg geeft van wat ze doet en je terug geeft wat zij heeft ervaren tijdens de massage. Haar wijze, vaak praktische adviezen kan ik goed gebruiken.

Ram (53 jaar)
Al jaren last van ernstige rugklachten, waarvoor ik regulier uitbehandeld ben, brachten  mij naar de praktijk van Alice. Ik kom regelmatig voor voetreflex en heb er lichamelijk veel baat bij. Ik voel me rustiger, mijn hoofd is weer even leeg en niet het minste ik slaap veel beter!

Lise (29 jaar)
Ik ben bij Alice terecht gekomen naar aanleiding van mijn vermoeidheidsklachten na diverse behande-lingen tegen kanker. Een plek waar ik me vanaf het eerste moment ontspannen en op mijn gemak heb gevoeld.  Klachten namen af, ik kwam meer tot mezelf en kreeg weer energie om dingen te ondernemen. Ik had van te voren nooit durven dromen dat voetreflex zo’n goede therapie zou zijn voor de gevolgen van de behandelingen tegen kanker. Naast het feit dat mijn vermoeidheid steeds meer afnam, is een behandeling van Alice ‘meer dan alleen voetreflex’. Het is een plek waar je, je welkom voelt, een plek waar je alles even kunt vergeten, een plek waar je echt even tot jezelf kunt komen, een plek waar je met een erg fijn gevoel weer naar buiten loopt.

Mehtap (35 jaar)
Alice de Bie haar voetreflexsessies zijn geweldig. Ze is een zeer vriendelijk, zorgzaam en een lief persoon en deze kwaliteiten komen altijd duidelijk naar voren in haar behandelingen. Ze past de sessie altijd aan op mijn specifieke behoeften. Alice heeft een professionele manier en haar kalmerende en positieve energie en aanwezigheid – gecombineerd met haar bekwame voetreflexmassage – maken me een bijzonder blije en dankbare cliënt van haar.” Mijn zoons “6” en “8” ervaren het ook super aangenaam. Ze vinden een half uur veel te kort en geven aan dat ze door mag gaan.

Jeroen (48 jaar)
Ik kom al meerdere jaren eens per maand bij Alice. Tijdens de sessie is het fijn om even uit de doe-stand te geraken en bij de grote lijnen van het leven terecht te komen. Soms het gevoel even in het paradijs te zijn. Het is fijn dat ze voor weinig geld veel tijd vrijmaakt. Door een langere periode voetreflex te ondergaan kunnen er diepere processen plaatsvinden en eventueel opschoning van opgeslagen spanning. Na de sessie is het fijn om even ontspannen onderbenen te hebben :-).

Anke (38 jaar)
Door de behandelingen van Alice krijg ik weer meer energie en vermindert de pijn in mijn nek en rug. Niet alleen zijn de massages van Alice een weldaad voor lichaam en geest, Alice is ook een prettig persoon bij wie je je meteen op je gemak voelt. Voor vrienden en familie koop ik weleens een cadeaubon voor een behandeling en ik krijg alleen maar enthousiaste verhalen terug.

Annelies (40 jaar)
Wat ik zo prettig vind aan Alice is haar professionele en rustige, ‘doch’ zachte, vriendelijk en zorg-vuldige benadering. Het is verre van eventjes een lekkere massage, het is veel meer dan dat.
Vooraf stemt Alice kort met je af hoe het met je gaat en past haar voetreflexmassage hierop aan.
Ik kom telkens weer tot diepe ontspanning en daarnaast voelt het helend. Vervolgens zit je nog even kort na, met een glaasje water. Achteraf krijg je per mail een kleine evaluatie van hetgeen Alice behandeld heeft. Zo kan je terugzien waar Alice aan gewerkt heeft. Kortom een aan te raden wijze van alternatieve behandelwijze van vele klachten!

Briëtte (51 jaar) 
Sinds 6 jaar gebruik ik medicatie voor de reuma waardoor ik steeds meer last van mijn darmen begon te krijgen. Na een tijd ga je naar de huisarts met de klacht en die besluit dan dat het geprikkelde darmen zijn (IBS). Het gevoel van constant oorlog in je buik. Medicatie is er niet voor dus moet je er mee leren leven.
Door een vriendin van mij kwam ik bij voetreflexmassage terecht, en sceptisch dat ik ben, baat het niet schaadt het niet! Tijdens de therapie voelde ik al van alles van top tot teen. Ik wist niet dat je bepaalde punten tot boven je oren voelt. En in de buik kwam er een bepaalde ontspanning, ik omschrijf het als ”ruimte”. De dagen erna ben ik van alles gaan eten zoals rauwkost, daar had ik voorheen altijd buikkrampen van. Het verbaasde me dat het stil bleef in mijn buik, geen gerommel en geen krampen. Ik ben nu 3x geweest en heb het gevoel dat ik niet meer de hele dag mijn buik voel, er is rust!

Hella (68 jaar) 
Voetreflexzonemassage betekent voor mij: met de professionele aandacht en massage van Alice en met eigen aandacht zorgen voor de zwakke plekken in je lijf. Een adempauze die zorgt dat je dieper ademt…

 Monique (60 jaar)
Het is niet alleen de deskundige, aandachtvolle, op de persoon gerichte voetreflexmassage die zo weldadig is. Na een behandeling van jou ‘zweef’ ik nog een poosje, lichter, en misschien wel een beetje verlichter. Niet verwaarloosbaar is daarbij de rol die jouw hoogsteigen persoonlijkheid speelt. De onnadrukkelijke wijze waarop jij belangstelling toont voor gezondheid en overig reilen en zeilen is buitengewoon plezierig. Op een schaal van 1 tot 10 kom ik uit op een 10+.

Marian (81 jaar)
Aangezien mijn man ernstig ziek is komt er veel op mij neer, een complexe situatie.  Ik heb al jaren last van hoge bloeddruk en hartklachten moet daarom oppassen met mijn gezondheid en zorgen dat de spanningen niet te hoog oplopen. Met Alice kan ik zéér goed praten, zij begrijpt precies wat ik doormaak. Ik kom weer tot mezelf eerst door de aandacht met praten en daarna totale ontspanning en herstel van mijn lichaam wanneer ik me overgeef aan de voetreflexbehandeling.

Adrianne (45 jaar) 
“Een reis naar jezelf met de steun van een ander.” 
Voor mij zijn de massages een soort stilstaan bij mezelf, een reflectie op hoe ik me voel, waar ik op dat moment vandaan kom en waar ik verder naartoe wil gaan. In contact komen met mijn diepere lagen, lichamelijk en emotioneel. Soms doet het even pijn op een drukpunt, soms is het alleen maar ontspannend en activerend. Van tevoren weet je eigenlijk nooit precies wat het wordt. En juist het toelaten van dat wat er op dat moment komt, bij het gevoel blijven, met de beweging, de energie of pijn even meegaan, brengt je bij een diepere laag. Een reis naar jezelf met de steun van een ander.

Anitta (34 jaar)
Puur fijn en zuiver dat is zoals ik Alice en de voetreflexmassages beleef. Elke x weer tevree met de massage, de momenten en de dagen er na, want wat fijn dat het uur masseren nog dagen doorwerkt in lichaam en geest. De ene x is het dit wat ik nodig blijk te hebben, de ander x is het dat. Fijn want Alice weet precies wat ik nodig heb. Zowel het zich zelf zijn, het pure werk, de geu-ren en de juiste keuses voor de ene x energetisch en de ander een westerse massage maken mij zeer tevree. Naar Alice gaan is een moment van goed voor je zelf zorgen: o nee dat wordt voor je gedaan!

 

Marleen (31 jaar) 
Alice weet de massage altijd af te stemmen op wat er op dat moment voor mij speelt. Na een voetmassage voelt het steeds weer alsof alles in mijn lichaam aandacht heeft gekregen en beter functioneert. Voor mij is het zowel een heerlijke ontspanning als een manier om weer terug bij mezelf te komen. Een cadeau voor m’n lijf én m’n hoofd.